Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

HBK is op zoek naar lesgevers die op vrijwillige basis onze preventiewerking op lagere scholen mee uitbouwen. Aan de hand van uitgewerkte lessen per graad gaan ze maximum een 10 tal keer per jaar één schooldag preventieles geven aan jonge kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Op deze preventiedagen laten we leerlingen ervaren hoe het voelt om in een ruimte gevuld met rook in kleine groepjes doeltreffend de uitgang te vinden. Voor deze praktijkoefening zoeken we vrijwilligers die het 'rookhuis' mee opbouwen en afbreken en de leerlingen begeleiden tijdens hun ervaring. Voor het afdragen van de nieuwsbrieven en HBK-flyers zijn we op zoek naar vrijwilligers die een 4-tal keer per jaar dit drukwerk in de gemeente Mol in brievenbussen stoppen.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://www.helpbrandwondenkids.be/steun-ons-2/

Rekeningnummer:

BE25 7785 9883 2282

Cookie policy