Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Heb je een expertise (zoals management, communicatie, marketing, digitalisering, ondersteuning van transformatieprocessen, human resources, partnerships, financieel management, management coaching, rekruteren van bestuurders,…. ) die je vrijwillig wilt delen? Wil je de vereningswereld ontdekken en de sociale impact van deze organisaties, maar ook je eigen kennis vergroten? Ben je geïnteresseerd om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde waarden van openheid en zorgzaamheid delen? Met de ondersteuning van ToolBox begeleid je maatschappelijke organisaties bij het optimaliseren van hun interne bedrijfsvoering, of het nu gaat om duurzaamheid, goed bestuur, gezond financieel management of het (her)definiëren van de missie, visie en strategie.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

http://www.toolbox.be/nl/partner/fonds-vrienden-van-toolbox/

Rekeningnummer:

BE10 0000 0000 0404

Cookie policy