Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die om de drie maanden aanwezig zijn op vergaderingen om mee kritisch na te denken hoe we de VZW in Kenia kunnen ondersteunen. Vrijwilligers die mee helpen om evenementen op te starten, nieuwe initiatieven mee bedenken en durven hun mening te uiten. Mensen met een hart voor mensen en die graag multicultureel bezig zijn. Aangezien wij een VZW hebben in het buitenland, zal je in contact komen met de Keniaanse cultuur. Deze aangename, gastvrije en plezierige cultuur gaat je direct laten voelen alsof je thuis bent. Je komt terecht in een groep van mensen die zeer hecht zijn en het hart op de juiste plaats hebben alsook de goesting in eten. Keniaanse eten zal je gegarandeerd proeven en van genieten.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

www.seedoflovevzw.org

Rekeningnummer:

BE78779597496186

Cookie policy