Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

- mensen met gedegen kennis van allerlei software die ons kunnen bijstaan en ons werk kunnen professionaliseren. - mensen die willen meewerken/leiding nemen bij de oprichting van een plaatselijke kern. - mensen die graag getuigenis willen afleggen en spreken voor senioren en/of voor studenten. - mensen die bijdragen kunnen maken voor onze website bvb. interviews afnemen, kortverhalen uitkiezen, films selecteren, boekbesprekingen maken, studiewerk rond specifieke thema's - mensen die willen contacten leggen met directies van instellingen, organisaties, scholen, hogescholen en uniefs - mensen die ons willen vertegenwoordigen in bepaalde organen, zoals oudenraden, seniorenraden in gemeenten en districten, en in koepels van zorgcentra ... - mensen die promotiemateriaal willen bezorgen aan seniorencentra, hogescholen ... in hun buurt. - mensen die contacten kunnen leggen met de pers en/of met media van seniorenorganisaties o.m. - mensen die willen zorgen voor de nodige sponsering en ophalen van giften. - mensen die voor ons willen vertalen. Profiel is terug te vinden op onze website: rainbow-ambassadors.be onder missie en visie.

Steun in natura

- drukwerk allerlei - organiseren van evenementen - vergaderruimtes - vertalers - bijdragen bij recepties zoals wijn, kaas ... of geschenkjes geven voor winnaars van spelletjes in seniorencentra.

Rekeningnummer:

BE29 0689 3767 3664

Cookie policy