Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

We zoeken enthousiastelingen, die mee zijn met ons verhaal en mee willen werken aan een positieve beweging. Belangrijker dan ervaring of speciale vaardigheden is de bereidwilligheid om samen te werken. We bekijken samen met jou wat je kan betekenen voor Aalst Geeft vzw en hoe jij taken kan opnemen die bij je passen en die je leuk vindt. Praktisch verdelen we ons in verschillende werkgroepen: zij die de online platformen beheren en zij die de evenementen organiseren. Sommige vrijwilligers zitten in meerdere werkgroepen. We vergaderen af en toe bij één van de vrijwilligers thuis, steeds in regio Aalst. Veel van onze interne communicatie verloopt online, dus computerkennis en kennis van Facebook is wel aangewezen.

Steun in natura

Gratis locaties in regio Aalst om evenementen te organiseren.

Rekeningnummer:

BE59 6511 6671 5926

Cookie policy