Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Frans-Nederlandse en Nederlands-Franse vertalers - Niet alle NANSEN-publicaties die online zijn, zijn al in beide talen beschikbaar, maar ze zijn wel relevant voor alle asielprofessionals. We zijn op zoek naar vrijwilligers om onze reeds gepubliceerde teksten te vertalen. Tweetalige communicatiemedewerker FR/NL (EN is een troef) - ad hoc ondersteuning voor social media management (Facebook, Twitter) - ontwikkeling van een pagina op de website www.nansen-refugee.be bestemd voor slachtoffers van foltering die internationale bescherming nodig hebben. - niet voor september 2020 Tweetalige juristen FR/NL (EN is een troef) gespecialiseerd in mensenrechten, internationaal recht, migratierecht - onderzoek en analyse van de jurisprudentie op asielgebied - de voorbereiding en het schrijven van analyses van individuele situaties - niet voor september 2020

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://nansen-refugee.be/nl/donatie-voor-nansen/

Rekeningnummer:

BE93 363062228267

Cookie policy