Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

Everyone Counts werkt via een netwerk van pleeggezinnen. We zijn dan ook constant op zoek naar gemotiveerde mensen die onze nabestaanden kunnen verwelkomen bij het vinden van een nieuwe vaste woning. Gastgezin zijn betekent: * Bied het dier een alternatief voor toevluchtsoord dankzij een comfortabel huis; * Help een dier zonder een verbintenis voor het leven aan te gaan; * Beleef een buitengewone ervaring binnen een geweldig team van vrijwilligers; * Leer het dier kennen om er de best mogelijke familie voor te vinden; * Handel voor de dierlijke zaak en help de vereniging om altijd net zo goed te redden als de katten. In praktijk: * Alle kosten van verzorging, beddengoed en voeding zijn voor rekening van de vereniging; * Het materiaal dat nodig is voor de goede uitvoering van uw receptie kan worden voorzien (kommen, bakken, speelgoed, ...); * U ontvangt in uw eigen tempo: of het nu één keer of vijftien keer per jaar is, u bepaalt het zelf; * Bent u meer kittens, wilden, oude katten? U wordt verwelkomd volgens uw profiel; * U moet meerdere keren naar de dierenarts in Eigenbrakel gaan voor vaccinatie, sterilisatie,…; * Je staat in voor het verwelkomen, adviseren en ondersteunen van potentiële adoptanten; * U wordt ook gevraagd om wat administratief werk te doen door de gegevens van de kat en de adoptant in het daarvoor bestemde bestand in te voeren en om de eerste zes maanden na de adoptie de follow-up na de adoptie te doen.

Financiële steun

Online adres (URL) voor giften:

https://www.everyonematters.be/don

Rekeningnummer:

BE15 0017 7166 9230

Cookie policy