Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrijwilligersbehoeften

GATAM is constant op zoek naar vrijwilligers die in hun vrije tijd op een duurzame wijze contacten willen onderhouden met nieuwkomers. In een buddy-project koppelen we Belgen en Nieuwe-Belgen zodat ze samen elkaars cultuur leren kennen en waarderen. Voor de ene een stap naar inburgering, voor de andere naar actief burgerschap. Ook mentoren voor anderstalige nieuwkomers op zoek naar werk zijn welkom. Wij bieden een boeiende projectomgeving, ondersteuning en opleiding.

Steun in natura

Geen echte steun in natura, maar bedrijven die ons willen helpen met het activeren (werk bezorgen) van kansengroepen, of ons netwerk in de economische wereld willen helpen verbreden zijn meer dan welkom.

Rekeningnummer:

BE07 7775 9844 0566

Cookie policy