Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Sophie De Lodder Andere Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
Sophie De Lodder Vrouw Voorzitter
Catherine Debandt Vrouw Schatbewaarder
Aurelie VanLancker Vrouw Secretaris

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

1

Kernactiviteiten

Caballo vzw is een organisatie die hippotherapie aanbied voor kinderen en jongeren met ontwikkelingsstoornissen. Door middel van hippotherapie willen wij de motoriek, het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden bij deze kinderen verbeteren. Deze behandelingsmethode met paarden is kostelijk. Daarom is jullie steun van onschatbare waarde voor al deze kinderen. Caballo wil heel graag Time-Out dagen organiseren voor deze kinderen. Dit zijn dagen (van 9u tot 16u) tijdens de schoolvakantie waar kinderen met een specifiek nood terecht kunnen. De groep is samengesteld van maximum 4 kinderen om op de manier een rustige en ontspannende sfeer te creëren. Samen, met de paarden, gaan we deze kinderen iets bijleren over zichzelf.

Steun aan andere organisaties

Ja

Commissaris van de rekeningen

Van Hoecke Accountantskantoor bvba

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy