Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Anna Kint Gedelegeerd bestuurder Vrouw
Niel Van Cleynenbreugel Gedelegeerd bestuurder Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
Anna Kint Vrouw Afgevaardigd bestuurder
Niel Van Cleynenbreugel Man Afgevaardigd bestuurder
Iris Bombaert Vrouw Bestuurder
Marlies Lemmens Vrouw Bestuurder
Pieter Jelle De Brue Man Bestuurder
Stijn De Wolf Man Bestuurder
Wouter Elsen Man Bestuurder
Zeno Van Duppen Man Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

4

Kernactiviteiten

Cocoreatietrajecten en magazine Coconuts magazine is een magazine dat de ‘Madness’ in ons allen viert. Een bottom-up magazine dat we samen creëren met jongvolwassenen met een psychotische kwetsbaarheid, artiesten, designers en inhoudelijk experten. Per editie staat er een nieuwe groep van jongvolwassenen aan het roer. Doorheen enkele maanden werken we samen aan de realisatie van het magazine. We publiceren 2 magazines per jaar. Workshops en lezingen Met onze lezingen en workshops komen we naar buiten met ons werk en onze manier van werken. Hier willen we verbinding leggen, kennis delen en andere individuen en organisaties die op zoek zijn naar verbinding en verbeelding inspireren en activeren. Vertrekkende vanuit ons magazine en hoe we te werk gaan, geven we lezingen en workshops over geestelijke gezondheidszorg, experiëntieel werken en de meerwaarde van ‘Madness’ in jouw organisatie.

Actiegebied

  • Lokaal
  • Nationaal
  • Regionaal

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy