Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Valerie Clinkemalie Secretaris Generaal Vrouw
Esmeralda Frederickx Directeur Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
Esmeralda Frederickx Vrouw Voorzitter
Ignace Heyvaert Man Schatbewaarder
Valerie Clinkemalie Vrouw Secretaris

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

6

Kernactiviteiten

° Ervaringsverhalen van endosisters én hun partners (bewustwording) ° Correcte info over endometriose en concrete handvaten tijdens gesprekken met dokters (educatie) ° Tips om op een holistische manier het dagelijkse leven met endometriose draaglijk te maken (levenskwaliteit) ° Acties om de nodige (h)erkenning en omkadering rond endometriose in BE en NL te verkrijgen (actie)

Actiegebied

  • Lokaal
  • Nationaal
  • Regionaal

Geschiedenis

Valerie en Esmee leerden elkaar in het voorjaar van 2021 online kennen tijdens een workshop over voeding en voelden haarfijn aan dat ze samen een project mochten starten om meer bekendheid te geven aan de chronische ziekte endometriose. Dit begon als een veilige FB community en instagram-account en werd later dat jaar officieel gemaakt door de oprichting van de vzw Behind Endo (Stories).

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy