Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
koen ongenae Directeur Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
charlotte deruwe Vrouw Vice-voorzitter
sabine bonte Vrouw Secretaris
marleen vancaillie Vrouw Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

4

Kernactiviteiten

inclusie wonen voor jongvolwassenen met een motorische en/ of licht mentale beperking waar gewerkt wordt naar dagbesteding en atelierwerking alsook aan het beoefenen van een G-sport om de motoriek te onderhouden of verbeteren. Het wordt een hechte familie, niet alleen onder de bewoners, maar ook met familie en zorgpersoneel.

Actiegebied

  • Lokaal
  • Regionaal

Geschiedenis

Als voorzitter en vader van een dochter van 22 jaar met beperkingen, kijken we uit voor de toekomst. Daar veel ouders met hetzelfde probleem zitten, dachten we eraan een kleinschalige vzw op te richten waar we met zijn allen een wooneenheid gaan voorzien voor 8 jongeren met een moterische en/ of licht mentale beperking, dit om hun toekomst te garanderen. Eén van de belangrijkste onderwerpen was om verder een zorg op maat te kunnen bieden per inwonend lid. Dit is ook ons grootste streefdoel die we willen behalen.

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy