Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Kristof Vangoidsenhoven Andere Man
Jolien Vanommeslaeghe Andere Vrouw
Koen Van der Jeugt Andere Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
JOLIEN VANOMMESLAEGHE Vrouw Bestuurder
KOEN VAN DER JEUGT Man Bestuurder
KRISTOF VANGOIDSENHOVEN Man Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

10

Kernactiviteiten

Onder het moto “Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen”, verbinden wij ons ertoe om samen met de gezinnen op onze wachtlijst de nodige fondsen bij elkaar te zamelen om het kind bovenaan onze wachtlijst, zo spoedig mogelijk te kunnen laten deelnemen. Bovendien ondersteunen we ook de ouders bij de nodige administratie en bijstaan bij het plannen van de reis. Aangezien we niet gesubsidieerd zijn is er heel wat energie nodig om dit geld bij elkaar te krijgen. Om die reden zijn we constant op zoek naar manieren om fondsen te verzamelen. Verkoop op (kerst)markten, aanschrijven en contacteren van sponsoren, organiseren van allerlei fondsenwervende evenementen, ... behoren daarom tot onze voornaamste activiteit.

Actiegebied

Nationaal

Steun aan andere organisaties

Ja

Geschiedenis

De idee om deze vzw op te richten ontstond nadat de ouders van Joke Vangoidsenhoven, een meisje uit Vissenaken (Tienen) met spastische triplegie, in 2015 de vzw Help Joke Stappen uit de grond stampten om haar deelname aan de therapie mogelijk te maken. Door de vooruitgang die Joke boekte tijdens deze 2 weken durende therapie en de belangstelling die er ontstond bij andere gezinnen met een kind met een beperking, besloten we een nieuwe fondsenwervende organisatie op te richten zodat nog meer gezinnen uit België met deze therapie kunnen geholpen worden.

Oprichters

  • RUBEN MISBAER
  • KRISTOF VANGOIDSENHOVEN
  • KOEN VAN DER JEUGT

MEER

Bron: Belgisch Staatsblad


Oprichters

  • RUBEN MISBAER
  • KRISTOF VANGOIDSENHOVEN
  • KOEN VAN DER JEUGT
  • LAURENCE DUCHEYNE

Bron: Belgisch Staatsblad


Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad

Extra documenten


Cookie policy