Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
ARLENA DARRAGAS Vrouw Bestuurder
ERKINA DARRAGAS Vrouw Bestuurder
SHARON BUFFEL Vrouw Bestuurder

Kernactiviteiten

Out For The Win heeft als doel dat iedereen zichzelf kan zijn, op en naast het veld, buiten en binnen de sportlijnen. “Being out” is niet vanzelfsprekend en zeker niet in de sportwereld. Vaak stellen sporters hun outing uit tot na hun carrière. Een deel van jezelf moeten verzwijgen kan zwaar zijn en volgens ons zelfs wegen op de sportprestaties. Daarom probeert OFTW een platform te creëren waar iedere jonge sporter zich kan herkennen in verhalen en er kracht kan uitputten. Evenzeer willen we derden confronteren met de — vaak harde – realiteit nog steeds heerst omtrent homo-, bi-, trans- en interseksualiteit in de sport. Samen kunnen we jongeren empoweren om zichzelf te zijn en laten zien dat ze zich niet hoeven te schamen voor wie ze zijn.

Actiegebied

  • Europa
  • Nationaal

Oprichters

  • SHARON BUFFEL
  • ARLENA DARRAGAS
  • ERKINA DARRAGAS

Bron: Belgisch Staatsblad


Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy