Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Verhelst Saskia Andere Vrouw
Marleen Willem Andere Vrouw
Ricardo Naeyaert Directeur Man
Randy Dejonghe Andere Man
Davy Van Heerswynghels Andere Man
Guy Pollet Andere Man
Kristof Vanthuyne Andere Man

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
RICARDO NAEYAERT Man Voorzitter
RANDY DEJONGHE Man Vice-voorzitter
DAVY VAN HEERSWYNGHELS Man Schatbewaarder
MARLEEN WILLEM Vrouw Secretaris
BRECHT BRUNEEL Man Bestuurder
GUY POLLET Man Bestuurder
KRISTOF VANTHUYNE Man Bestuurder
SASKIA VERHELST Vrouw Bestuurder
STEFAN VANDEMOORTELE Man Bestuurder

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

12

Kernactiviteiten

Onze sportclub groeide de voorbije jaren uit van een louter basketbalclub naar een multisportclub met basket, rolstoelbasket, multimove, yoga, lopen, G-wielrennen en wielrennen). Onze club zet zich meer en meer in voor G-sport. Met onze tak Rolstoelbasket die 26 leden telt en het nieuwe G-sportproject G-wielrennen voor mensen met een visuele beperking willen we in 2020 lanceren. Naast het wekelijkse aanbod van sport organiseren we jaarlijks 2 loopwedstrijden in Veldegem en Zedelgem. We organiseren in Brugge met Kerst altijd een internationaal rolstoelbaskettornooi en in september organiseren we een G-wielerwedstrijd (Tandem, tweewielers, driewielers en handbikes). Sport willen we toegankelijk maken voor mensen met een beperking of financiële problemen. Daarom hebben we sinds vorig jaar een kledijbank in het leven geroepen. Hier kunnen leden een oud sportuitrusting inwisselen voor een andere tweedehands sportuitrusting. Daarnaast hebben we ook een sociaal fonds in het leven geroepen voor mensen die het financieel moeilijk hebben en voorzien we een extra korting voor meerdere leden van één gezin die aangesloten zijn. We willen als club meer zijn dan een sportclub alleen en daarom staan we mindervalide en valide personen bij in hun integratie binnen de maatschappij en de club

Actiegebied

  • Lokaal
  • Regionaal

Erkenningen

Beschrijving
Sportclub - gemeente Zedelgem Sportclub - Sport Vlaanderen

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy