Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Directie

Voornaam Familienaam Functie Geslacht
Erik Boen Andere Man
Liesbeth Lescrinier Andere Vrouw
Maela Van Eeckelen Andere Vrouw
Elke Thys Andere Vrouw

Raad van Bestuur

Voornaam Familienaam Geslacht Functie in dit bestuur
Maela Van Eeckelen Vrouw
Erik Boen Man Voorzitter
Elke Thys Vrouw Vice-voorzitter
Liesbeth Lescrinier Vrouw Secretaris

Aantal bijeenkomsten Raad van Bestuur per jaar

4

Kernactiviteiten

Wij organiseren verschillende financiële activiteiten om de groepskas en het bouwfonds te spijzen: een jaarlijks eetfestijn, een quiz, een wandeltocht,... Daarnaast beheren we de gebouwen en het materiaal van de groep.

Actiegebied

Lokaal

Geschiedenis

1975. Initiatief tot oprichting van een scoutsgroep door Pitte Van Gils en Martha Hemelsoet. Meteen werd een "steuncomité" opgericht, wat de voorloper was van het huidige groepscomité. Deze groep zocht de eerste lokalen en kreeg later van de stad Antwerpen de concessie van de grond waarop er nog steeds gespeeld wordt. Sinds jaar en dag ondersteunt de vzw de groep. Grote projecten: twee keer de bouw van jeugdlokalen (waarvan nu een deel vervangen zal worden).

Aktes gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad

Alle publicaties Belgische Staatsblad
Cookie policy