Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Workshops zelfcompassie, hechting en werken met paarden

Beschrijving

Vanaf zomer 2022 worden er workshops zelfcompassie, hechting en werken met paarden georganiseerd. vzw Mildheid hoopt aan reductietarief mensen met psychische kwetsbaarheid te kunnen laten deelnemen na het ontvangen van steun voor dit doel. Individuele mensen kunnen inschrijven voor deze workshops.

Doel

Deze activiteit biedt de gelegenheid om stil te staan en te groeien in veiligheid, grenzen, vertrouwen en respect. Dit zijn thema's die bij uitstek aan de orde zijn bij onveilige hechting en hechtingskwetsuren. Zowel de workshopleider of therapeut, als het paard kunnen fungeren als nieuwe figuren die bijdragen in het tot stand brengen van meer veilige hechting

Cookie policy