Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Oprichting YCFA - Yannick Carrasco Football Academy

Beschrijving

Heel wat ouders opteren om naast de wekelijkse clubtrainingen die hun kinderen reeds volgen, bijkomende specifieke trainingssessies in te lassen voor hun kinderen. Door het feit dat de focus van de YCFA bij de individuele training of opleiding van kinderen zal liggen, is het belangrijk geen al te grote werk- of speelgroepen samen te stellen. Hierdoor waakt men over een continuïteit in de individuele opvolging van elk kind. Om een goede kwaliteit van de opleidingen te kunnen garanderen zal er gewerkt worden met groepjes van maximum 10 spelers per sessie en leeftijdscategorie.

Doel

Kwalitatieve voetbalopleidingen te organiseren waarbij spelers individueel ontwikkelen hetzij binnen de filosofie van de voetbal Academy zelf, hetzij binnen de filosofie van een externe voetbalclub om ‘elite’- en professioneel voetballer te worden.

Cookie policy