Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Workshops debatteren en kritisch denken

Beschrijving

Debateville heeft op vraag van secundaire scholen, hogescholen en universiteiten ook verschillende workshops en lesmateriaal ontwikkeld om jongeren tussen 11 en 30 jaar te leren debatteren, redeneren en kritisch denken.

Doel

Leerkrachten en studenten ondersteunen met als doel: 1. de taal-en communicatieve vaardigheden van jongeren te versterken 2. de horizontale vaardigheden zoals kritisch en analytisch denkenvermogen, samenwerken, discipline, autonomie en empathie verbeteren; 3. het zelfvertrouwen en de motivatie van jongeren et versterken 4. de kennis van en betrokkenheid met de samenleving te vergroten 5. bij te dragen aan de zelfontplooiing en ontwikkeling van de identiteit van jongeren

Cookie policy