Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Onze organisatie landelijk verder uitbouwen.

Beschrijving

Het is meestal het regenbooghuis dat een datum inplant en mobiliseert; wijzelf mobiliseren onze contacten in die provincies/steden. Samen kiezen we de beste invalshoek om die infosessie vlot te laten verlopen. In het beste geval blijft er een kern vrijwilligers van over die samen een lokale kern van onze vereniging willen uitmaken. In het andere geval zijn er al losse vrijwilligers die zich willen inschakelen in ons netwerk, maar hebben we nog geen georganiseerde kern. Die kan in de volgende periode dan uitgebouwd worden.

Doel

We beleggen meestal in afspraak met het lokale regenbooghuis een infosessie om onszelf voor te stellen en te zoeken naar vrijwilligers die met ons willen meewerken.

Cookie policy