Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Scholencampagne

Beschrijving

Computers vallen niet meer weg te denken uit onze leefwereld, ook niet bij jongeren. Jongeren die vandaag online les willen volgen of taken krijgen van de school, hebben uiteraard een computer nodig. En helaas hebben niet alle jongeren toegang tot een computer thuis, terwijl dit nu meer dan ooit noodzakelijk is. Vanuit Digital For Youth .be willen we hier hulp bieden. We doen dit in de eerste plaats door bruikbare laptops te voorzien voor de jongeren die geen toegang tot een computer?hebben. We willen dit nu doen, om te vermijden dat deze jongeren een leerachterstand oplopen.?Iedere dag telt.

Doel

We ondersteunen jongeren die het nodig hebben door hen een laptop te geven zodat ze vanuit thuis deel kunnen nemen aan de lessen.

Cookie policy