Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Samen voor het Zoniënwoud - Respect in het bos

Beschrijving

Als bezoeker kan je dankzij enkele goede maar eenvoudige gewoontes er mee voor zorgen dat het Zoniënwoud, haar fauna en flora nog een lange en mooie toekomst tegemoet gaan. Respecteer daarom tijdens jouw bezoek deze goede gewoontes in het bos.

Doel

Stichting Zoniënwoud heeft als doel de bezoekers te informeren en te sensibiliseren over de goede gewoontes in het bos waardoor we er samen voor kunnen zorgen dat deze gerespecteerd worden. Dit gebeurt tijdens gerichte acties op het terrein, maar ook via de algemene communicatie, via sociale media, … Deze goede gewoontes komen niet enkel het bos ten goede, maar voorkomen ook conflicten tussen de verschillende gebruikers van het bos (wandelaars, fietsers, ruiters, families, sportievelingen, … )

Cookie policy