Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Specialisatieopleiding voor verpleegkundigen

Beschrijving

Met deze beurs willen we een selecte groep van verpleegkundigen de kans geven een specialisatie opleiding 'kinderhemato- oncologie' te volgen in het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. Door de unieke integratie van patiëntenzorg, research en opleiding biedt het Máxima de ideale omgeving om talenten in de kinderoncologie te scholen tot experts en leiders in het veld.

Doel

Binnen deze opleiding wordt inzicht verkregen en worden vaardigheden getraind om kinderen met een oncologische aandoening en hun naasten zo goed mogelijk te verzorgen en begeleiden. Door middel van klinisch redeneren en het toepassen van ontwikkelingsgerichte zorg wordt geleerd situaties goed in te schatten en te beredeneren welke zorg op dat moment het meest geschikt is. Omdat ALLE kinderen de ALLERbeste zorgen verdienen!

Cookie policy