Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Klinisch fellowship voor kinderartsen

Beschrijving

Met deze beurs willen we een selecte groep van kinderartsen de kans geven een unieke opleiding te volgen in het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. Door de unieke integratie van patiëntenzorg, research en opleiding biedt het Máxima de ideale omgeving om talenten in de kinderoncologie te scholen tot experts en leiders in het veld.

Doel

Onze fellow kinderarts krijgt in het Prinses Máxima Centrum de kans om zijn/haar kennis over oncologie uit te diepen, praktijkervaring op te doen, mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek en om een internationaal netwerk uit te bouwen. Met deze ervaring kan zij/hij de Belgische oncologische zorg naar een hoger niveau tillen en kan hij/zij de Belgische collega's inspireren. Omdat ALLE kinderen de ALLERbeste zorgen verdienen!

Cookie policy