Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Outreaching @ Irie Vibes

Beschrijving

Het project voegt laagdrempelige toegankelijkheid toe aan het concept Irie Vibes Roots Festival. Muzikale, culturele en sociale verrijking voor iedereen, dus. We willen ook de mensen bereiken voor wie de drempel van een festival (financieel) te hoog is. Door in overleg te gaan met onze reeds bestaande partners, maar ook contacten te leggen met andere verenigingen, het lokale sociaal huis e.a. willen we onze expertise verder uitdiepen. Het doel is om ecologie, cultuur en muziek open te stellen voor iedereen. Elke drempel is er eentje te veel. Daarom gaan we systematisch op zoek naar mogelijke drempels en zoeken we samen met externe partners naar mogelijke oplossingen.

Doel

Initiatieven rond laagdrempeligheid : onderzoek naar bestaande drempels in het festivallandschap, samenwerking met externe partners, communicatie toetsen aan "klare taal", ....

Cookie policy