Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Trim the Footprint Tanzania

Beschrijving

In overleg met lokale overheden en gemeenschappen, willen we een bos aanleggen in de regio. Hierbij zou onze focus liggen op inheemse bomen, maar ook op fruitbomen, zodat de gemeenschap rechtstreeks kan profiteren van het project. De leden van Weedo kunnen op die manier een onderneming opstarten waarbij ze het bos helpen aanleggen, onderhouden en naar de toekomst toe de vruchten kunnen verkopen op de lokale markt.

Doel

Samen met ngo WEEDO en de gemeenschappen in Kigamboni wil vzw Greenforward een CO² neutraal project “Trim your footprint” opstarten. Binnen dit project willen we niet alleen de eigen uitstoot verminderen, we willen door het aanplanten van bossen echt een verschil maken.

Cookie policy