Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Trim the Footprint

Beschrijving

La Condition Publique (Roubaix), Festival Esperanzah! (Floreffe) en het Irie Vibes Roots Festival (Kortemark), alle drie actief in de sociaal-culturele sector, bundelen hun krachten om niet alleen de eigen ecologische voetafdruk te verkleinen, maar het vuur van de verandering ook aan te wakkeren bij partners en bezoekers. #OnFaitCeQueOnPeut Dit project wordt gesteund door Interreg France-Wallonie-Vlaanderen en focust zich op ecologie, onderwijs en taal

Doel

Klimaatverandering vereist oplossingen op (inter)nationaal, lokaal en persoonlijk niveau … Maar om echt een impact te hebben, is het wereldwijd belangrijk om het economische en sociale model te veranderen. Om dit te bereiken, moeten we samenwerken buiten onze eigen cirkel, beyond borders.

Cookie policy