Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Verbouwen van een leegstaand huis van de Prelazia Itacoatiara in Amazone Brazilië

Beschrijving

Dringende herstelling- en dakwerken moeten uitgevoerd worden, burelen worden ingericht, slaapruimtes voorzien voor de mensen die van ver met de boot moeten komen. Ook worden ruimten ingericht voor zieken en gehandicapten die in behandeling zijn. Tevens wordt een auditorium gebouwd voor 150 personen om vorming te kunnen geven. Men wil de jongeren meer samenbrengen, weg van de straat, weg van veel druggebruik en geweld. Er worden activiteiten en vorming gegeven en de jongeren kunnen daar ook overnachten. Er wordt eveneens gedacht aan de mogelijkheid een schuiloord aan te bieden voor vrouwen die in aanraking komen met geweldsituaties.

Doel

Ombouwen van een gebouw tot een vormings- en ontmoetingscentrum met ruimtes voor de verschillende werkgroepen voor kinderen, jongeren, zieken, caritas.

Cookie policy