Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Technologie voor een warme zorg thuis bij personen met hartfalen in Vlaanderen

Beschrijving

We willen de levenskwaliteit van personen met hartfalen verbeteren door het aanbieden van geïntegreerde zorg: • met een transmuraal zorgpad • via telemonitoring • met ondersteuning van zelfmanagement • door opvolggegevens te delen tussen de persoon met hartfalen en het zorgteam • door coördinatie van deze zorg Zo kan tijdig bijgestuurd worden, zodat de persoon met hartfalen zo lang mogelijk in de eigen omgeving kan verblijven, en men een (her)opname in een ziekenhuis of woonzorgcentrum waar mogelijk kan voorkomen, uitstellen of zo kort mogelijk houden. Het project is een samenwerking tussen zorgactoren in het ziekenhuis en de eerstelijn, met digitale monitoring vanuit de Zorgcentrale van het Wit-Gele Kruis. Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het Fonds Dr. Daniël De Coninck: Technologie in de thuiszorg, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doel

De levenskwaliteit van zorgbehoevenden met hartfalen verbeteren door een multidisciplinair zorgmodel te ontwikkelen dat zelfmanagementondersteuning op maat biedt en een zorgplatform dat zorgbehoevenden en zorgverleners verbindt.

Cookie policy