Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

COLLECTIEF KANAGA vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: COLLECTIEF KANAGA

Elke mens heeft recht op water

Adres
Vrijgeweidestraat 35
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
2008

Duurzame ontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32 479 669630

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Collectief Kanaga vzw zet zich in voor ontwikkelingsprojecten in Mali. Onze kernactiveiten zijn watervoorzieningen voor de plattelandsbevolking en capaciteitsversterking van vrouwen. Wij vertrekken vanuit een humanistische visie op de wereld en maken werk van internationale solidariteit en duurzame ontwikkeling in Noord en Zuid. Onze projecten…

MISSIE

Collectief Kanaga vzw zet zich in voor ontwikkelingsprojecten in Mali. Onze kernactiveiten zijn watervoorzieningen voor de plattelandsbevolking en capaciteitsversterking van vrouwen. Wij vertrekken vanuit een humanistische visie op de wereld en maken werk van internationale solidariteit en duurzame ontwikkeling in Noord en Zuid. Onze projecten zijn niet gebonden aan politieke en/of religieuze beschouwingen. Onze werking is transparant op alle gebied en voor de instandhouding van de projecten streven wij naar een maximale participatie van onze Malinese partners.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Waterlink2Mali

    In samenwerking met lokale organisaties werken wij projecten uit i.v.m. watervoorziening, sanitair en opleiding in veraf gelegen gebieden in de Sahel in Mali, West-Afrika.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy