Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Work in Progress vzw, Initiatief Ondersteund Wonen De Achthoek Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WORK IN PROGRESS

Adres
Gaversstraat 100
8530 - Harelbeke

Oprichtingsjaar
2007

Gezondheid (geestelijke) - Huisvesting


Telefoon (algemeen nummer)
056649409

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De natuur van het project is een algemeen kansenscheppend en sectoroverschrijdend initiatief binnen de welzijnssector. WiP vzw (huis De Achthoek) staat in voor begeleid wonen van alleenstaande psychisch kwetsbare personen. Ze bezorgt deze mensen een thuis na een psychiatrische opname, thuisloosheid of detentieverleden. Vaak kunnen…

MISSIE

De natuur van het project is een algemeen kansenscheppend en sectoroverschrijdend initiatief binnen de welzijnssector. WiP vzw (huis De Achthoek) staat in voor begeleid wonen van alleenstaande psychisch kwetsbare personen. Ze bezorgt deze mensen een thuis na een psychiatrische opname, thuisloosheid of detentieverleden. Vaak kunnen mensen uit deze doelgroep zich (nog) niet autonoom integreren in de maatschappij. Deze personen worden op maat begeleid en ondersteund in elk initiatief dat hen op weg helpt. Dit gebeurt in samenwerking met een breed netwerk van andere begeleidende instanties.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Uitbreiding woonproject met bijkomende units

    Opvang bieden aan personen uit de doelgroep.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy