Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

HSP Vlaanderen vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VLAAMSE VERENIGING VOOR HOOGSENSITIEVE PERSONEN

Informeert, sensibiliseert en verbindt.

Adres
Prudens Van Duyseplein 12 bus 001
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2006

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
093248199

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
HSP Vlaanderen is hét platform waar ervaring en wetenschappelijk onderbouwde informatie over hoogsensitiviteit gedeeld wordt. Wij willen een zo groot mogelijk publiek informeren over en sensibiliseren voor hoogsensitiviteit als persoonskenmerk teneinde: - signalen van hoogsensitiviteit te detecteren; - steun te bieden aan individuen die HSP-gerelateerde…

MISSIE

HSP Vlaanderen is hét platform waar ervaring en wetenschappelijk onderbouwde informatie over hoogsensitiviteit gedeeld wordt. Wij willen een zo groot mogelijk publiek informeren over en sensibiliseren voor hoogsensitiviteit als persoonskenmerk teneinde: - signalen van hoogsensitiviteit te detecteren; - steun te bieden aan individuen die HSP-gerelateerde klachten melden; - talenten van HSP's (hoogsensitieve personen) te valoriseren. Om ons doel te bewerkstelligen richten wij ons zowel tot particulieren als tot professionelen in het onderwijs, de hulp- en zorgverlening en de medische sector. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ertoe zal bijdragen HSP's in de maatschappij te laten “thuiskomen”.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Activiteiten aanbieden om veerkracht aan te scherpen

    Al deze activiteiten zijn telkens een stap in het bewustwordings- en groeiproces van hoogsensitieve volwassenen en kinderen, om beter met hun hoogsensitiviteit te leren omgaan. Op die manier verhoogt hun veerkracht, algemeen welzijn en zelfredzaamheid. De lezingen bieden informatie: psycho-educatie De cursussen empoweren en bieden…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy