Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Living Waters Village Borneo

Adres
Kersenlaan 20
3940 - Hechtel-Eksel

Oprichtingsjaar
2006

Armoedebestrijding - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
011734730

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij ondersteunen het werk van Ronny en Kay Heyboer die op het eiland Borneo 25 jaar geleden begonnen zijn met 6 kinderen op te vangen. Vandaag hebben zij een dorp gebouwd in de jungle waar +/- 700 verwaarloosde of verstoten kinderen wonen en er onderwijs,…

MISSIE

Wij ondersteunen het werk van Ronny en Kay Heyboer die op het eiland Borneo 25 jaar geleden begonnen zijn met 6 kinderen op te vangen. Vandaag hebben zij een dorp gebouwd in de jungle waar +/- 700 verwaarloosde of verstoten kinderen wonen en er onderwijs, opleiding, geneeskundige zorgen en voeding ontvangen en aldus kans op een beter leven krijgen. Wij zijn vooral aanspreekpunt voor sponsors, voornamelijk uit BE en NL, wij organiseren eetdagen, wij voeren administratie en boekhouding.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy