Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vlaamse Parkinson Liga vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VLAAMSE PARKINSON LIGA

Adres
Diestsevest 33 bus 302
3000 - Leuven

Oprichtingsjaar
2006

Personen met een handicap - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32-478961680

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Vlaamse Parkinson Liga (VPL) bundelt de energie, ervaring en passie van de Parkinson gemeenschap. Samen zorgen we ervoor dat mensen met de ziekte van Parkinson alle kansen krijgen op een waardig en kwaliteitsvol leven, waarbij we ook oog en oor hebben voor hun omgeving.…

MISSIE

De Vlaamse Parkinson Liga (VPL) bundelt de energie, ervaring en passie van de Parkinson gemeenschap. Samen zorgen we ervoor dat mensen met de ziekte van Parkinson alle kansen krijgen op een waardig en kwaliteitsvol leven, waarbij we ook oog en oor hebben voor hun omgeving. Bij ons kan je terecht voor betrouwbare en verstaanbare informatie over parkinson. We maken je wegwijs in het doolhof van zorgvoorzieningen, hulpverlening, rechten en tegemoetkomingen. Wie behoefte heeft aan contact met lotgenoten of ervaringsdeskundigen is bij de Liga aan het juiste adres. Samen met onze leden ijveren we voor een samenleving met aandacht en respect voor de bijzondere uitdagingen die parkinson met zich meebrengt. De VPL gaat hierover ook in communicatie met de overheid. Daarnaast stimuleren we nog innovatief wetenschappelijk onderzoek dat streeft naar een betere controle van de symptomen of, wie weet, een wereld zonder parkinson. Tienduizenden Vlamingen moeten vandaag (leren) leven met Parkinson, tot vandaag een onbegrepen en ongeneeslijke verdict. Samen doen we er iets aan!

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy