Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Isbroodnodig VZW

Wij zorgen voor gevulde brooddozen in de lagere scholen in Limburg

Adres
Mombeekdreef 56
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2012

Armoedebestrijding - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0475606936

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ons eerste doel is om ervoor te zorgen dat lege brooddozen in de school gevuld worden met het 'dagelijks brood' (dat zich ook uit in andere vormen zoals fruit, gezonde koeken etc ...). Het vullen van de brooddozen moet gebeuren op een respectvolle manier, met…

MISSIE

Ons eerste doel is om ervoor te zorgen dat lege brooddozen in de school gevuld worden met het 'dagelijks brood' (dat zich ook uit in andere vormen zoals fruit, gezonde koeken etc ...). Het vullen van de brooddozen moet gebeuren op een respectvolle manier, met het in stand houden van de privacy van het kind en zijn/haar omgeving. Te samen met de scholen wordt gestreefd naar een duurzame aanpak. Wij stellen ons ook als doel om andere projecten financieel te steunen die kansarme kinderen aangaan. Steeds met 'broodnodig' als basisvraag.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy