Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ikaros

Officiële naam: Ikaros

Adres
Noorddreef 1a
8660 - De Panne - Adinkerke

Oprichtingsjaar
2003

Diensten aan verenigingen - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0032477443536

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Artikel 1.3. De vzw heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het oprichten, het inrichten en het in stand houden en beheren van instellingen en diensten voor jeugdwerking, in de meest brede zin van het woord, alsmede het oprichten, besturen en steunen van alle…

MISSIE

Artikel 1.3. De vzw heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het oprichten, het inrichten en het in stand houden en beheren van instellingen en diensten voor jeugdwerking, in de meest brede zin van het woord, alsmede het oprichten, besturen en steunen van alle parochiale, caritatieve, educatieve en culturele werken. Deze opsomming is niet limitatief en moet zo breed mogelijk geïnterpreteerd worden.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy