Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Avansa Waas-en-Dender vzw

Officiële naam: Avansa Waas-en-Dender vzw

Samen naar beter

Adres
Rode Kruisstraat 23
9100 - Sint-Niklaas

Oprichtingsjaar
2003

Duurzame ontwikkeling - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
037758444

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij houden de vinger aan de pols van de samenleving, wat leeft bij de inwoners en organisaties in onze regio, dat is wat telt voor ons. Rond die maatschappelijke thema's en ontwikkelingen ondernemen we actie. We creëren een breed gamma aan leerrijke praktijken voor volwassenen.…

MISSIE

Wij houden de vinger aan de pols van de samenleving, wat leeft bij de inwoners en organisaties in onze regio, dat is wat telt voor ons. Rond die maatschappelijke thema's en ontwikkelingen ondernemen we actie. We creëren een breed gamma aan leerrijke praktijken voor volwassenen. We brengen mensen in hun vrije tijd samen en versterken hen, als individu, groep en gemeenschap. Damen werken aan een duurzame, democratische, solidaire, inclusieve en diverse samenleving, kortom, samen naar beter.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy