Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ToolBox VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TOOLBOX

Wij verbinden maatschappelijk gedreven organisaties met vrijwillige professionals…

Adres
Beenhouwersstraat 53
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2003

Diensten aan verenigingen


Telefoon (algemeen nummer)
0476 253 604

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Een betere interne werking voor meer externe impact. ToolBox is gericht op het verbeteren van het functioneren en het management van maatschappelijke organisaties en dit door professionals die hun expertise vrijwillig inzetten. Door middel van onze gepersonaliseerde missies en trainingen die het hele jaar door…

MISSIE

Een betere interne werking voor meer externe impact. ToolBox is gericht op het verbeteren van het functioneren en het management van maatschappelijke organisaties en dit door professionals die hun expertise vrijwillig inzetten. Door middel van onze gepersonaliseerde missies en trainingen die het hele jaar door worden aangeboden, staan de ToolBox-vrijwilligers klaar om leiders en hun teams te ondersteunen bij hun strategische uitdagingen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 201 760

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy