Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Elephant Haven Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ELEPHANT HAVEN - EUROPEAN ELEPHANT SANCTUARY

Elephant Haven, Europees Olifanten Opvangcentrum

Adres
Korte Nieuwstraat 19
2840 - Rumst

Oprichtingsjaar
2012

Dierenwelzijn - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
0032 475445633

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Waar gaat zo’n olifant met pensioen naar toe ? Een olifant wordt meer dan 60 jaar oud. Eén voor één voeren de Europese landen een verbod in op olifanten in circussen. De olifanten terugsturen naar hun land van herkomst is niet altijd realistisch, hen een…

MISSIE

Waar gaat zo’n olifant met pensioen naar toe ? Een olifant wordt meer dan 60 jaar oud. Eén voor één voeren de Europese landen een verbod in op olifanten in circussen. De olifanten terugsturen naar hun land van herkomst is niet altijd realistisch, hen een veilige thuishaven bieden in Europa is dat wel. Elephant Haven zal een rustoord worden voor oudere olifanten en olifanten die medische zorg nodig hebben. Elephant Haven bevindt zich in Bussière Galant 87230, Haute Vienne, Frankrijk Missie: Een plaats aanbieden voor oudere olifanten. - Het resocialiseren en rehabiliteren van olifanten. - Het geven van voorlichting over olifanten en de ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar olifanten en hun complexe behoeften en gedragingen. - Het meewerken en meedenken aan een wereld met respect en bescherming voor olifanten en hun leefgebied. - Rust voor mens en dier.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy