Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Erm 'n Erm vzw

Adres
Grote Bergstraat 21
3300 - Tienen

Oprichtingsjaar
2012

Armoedebestrijding - Mensenrechten


Telefoon (algemeen nummer)
0499 92 14 07

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Mensen in armoede moeten aanwezig zijn in het hart van de samenleving. Erm ’n Erm brengt hen samen en geeft hen een stem in het beleid en de publieke opinie. Onze opbouwwerkers doen dit door het opstarten en verder uitbouwen van verschillende sociale projecten. Samen…

MISSIE

Mensen in armoede moeten aanwezig zijn in het hart van de samenleving. Erm ’n Erm brengt hen samen en geeft hen een stem in het beleid en de publieke opinie. Onze opbouwwerkers doen dit door het opstarten en verder uitbouwen van verschillende sociale projecten. Samen met de doelgroep organiseren we werkgroepen rond sociale thema’s waarbij de input van de leden zelf komt.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Inloophuis Tienen

  samenwerkingsverband tussen Alexianen Zorggroep Tienen (AZT), CAW Tienen en Erm 'n Erm waar mensen met een kwetsbare -of armoede- achtergrond welkom zijn om een een praatje te komen slaan, gezellig samen te zijn of een hulpvraag te stellen.

  MEER

 • Werkgroep 17/10

  samen acties opzetten, activiteiten, workshops, dialoogmomenten, voorstellingen enz... opzetten.

  MEER

 • Buurtmaaltijd

  één zaterdag per maand gaat een enthousiast team van vrijwilligers langs in elke buurt rond en in Tienen om maaltijden aan te bieden en signalen op te pikken van de buurtbewoners.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy