Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

't Kiertje VZW

Adres
Markt 14 (Gemeentehuis Vorselaar)
2290 - Vorselaar

Oprichtingsjaar
2011

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0494/708665

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
't Kiertje VZW te Vorselaar is een afdeling van Welzijnsschakels VZW. De VZW is opgestart in 2010 door vrijwilligers, samen met een groep mensen met of zonder armoede-ervaring. De vrijwilligers organiseren allerlei activiteiten proberen door ontmoetingsnamiddagen, uitstappen en feestjes mensen uit een sociaal isolement te…

MISSIE

't Kiertje VZW te Vorselaar is een afdeling van Welzijnsschakels VZW. De VZW is opgestart in 2010 door vrijwilligers, samen met een groep mensen met of zonder armoede-ervaring. De vrijwilligers organiseren allerlei activiteiten proberen door ontmoetingsnamiddagen, uitstappen en feestjes mensen uit een sociaal isolement te halen. Bij ons mag iedereen zichzelf zijn, wij steunen mekaar, strijden tegen armoede, sociale uitsluiting en vereenzaming. Wij luisteren naar hun vragen/verhalen en proberen als vrijwilliger hierop in te spelen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy