Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Jeugdverblijf Oud Klooster Dikkele Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JEUGDVERBLIJF OUD KLOOSTER DIKKELE

Iedereen mee op vakantie uitstap naar jeugdverblijf Oud klooster Dikkele.

Adres
Brouwerijstraat, 4
9630 - Zwalm - Dikkele

Oprichtingsjaar
2011

Onderwijs/Talentontwikkeling - Toerisme


Telefoon (algemeen nummer)
+32473685628

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Jeugdverblijf Oud Klooster Dikkele wil zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om op vakantie te gaan. De vereniging wil het jeugdtoerisme bevorderen, met bijzondere aandacht voor culturele, sociale en milieu-educatieve projecten. We doen permanent inspanningen om doelgroepen te bereiken die weinig of geen toegang…

MISSIE

Vzw Jeugdverblijf Oud Klooster Dikkele wil zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om op vakantie te gaan. De vereniging wil het jeugdtoerisme bevorderen, met bijzondere aandacht voor culturele, sociale en milieu-educatieve projecten. We doen permanent inspanningen om doelgroepen te bereiken die weinig of geen toegang hebben tot het reguliere vakantieaanbod: kansarme kinderen en jongeren, personen met een handicap, gezinnen die in armoede leven… Daarom hanteren we een prijszettingspolitiek die voldoende haalbaar is voor scholen, jongeren, gezinnen, personen met een handicap, personen die in armoede leven. We zoeken niet alleen naar middelen om een betaalbaar verblijf mogelijk te maken, maar maken ook actief werk van drempelverlagende activiteiten en educatieve projecten. Dit doen we in de geest van vakantieparticipatie zoals die georganiseerd wordt door de Vlaamse Overheid. Aandacht voor het fysieke, psychische en sociale welzijn zit dan ook in het hart van onze werking.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Steunfonds "Iedereen mee op meerdaagse schooluitstap"

    Voor scholen met een hoog SES cijfer, voorzien we de mogelijkheid om gebruik te maken van ons steunfonds. Zo kunnen we hen een korting aanbieden op hun verblijfskosten, zonder dat dit een te grote impact heeft op ons werkingsbudget. We bieden deze korting aan per…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy