Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

CleanTechPunt VZW

Clean Technology Education

Adres
Centrum Zuid 1111
3530 - Houthalen-Helchteren

Oprichtingsjaar
2010

Duurzame ontwikkeling - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
+3211397283

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De missie van CleanTechPunt vzw bestaat eruit om maatschappelijke bekendheid/zichtbaarheid geven aan CleanTech om een duurzaam productie- en consumptiemodel te stimuleren. Clean technology combineert economische doelstellingen met ecologische winst op vlak van energie, grondstoffen, water, mobiliteit, ... Het circulair gebruik van duurzame materialen en hernieuwbare…

MISSIE

De missie van CleanTechPunt vzw bestaat eruit om maatschappelijke bekendheid/zichtbaarheid geven aan CleanTech om een duurzaam productie- en consumptiemodel te stimuleren. Clean technology combineert economische doelstellingen met ecologische winst op vlak van energie, grondstoffen, water, mobiliteit, ... Het circulair gebruik van duurzame materialen en hernieuwbare energiebronnen is essentieel. Educatie speelt een grote rol in de bewustmaking dat we het gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen moeten optimaliseren en de milieu-impact minimaliseren. Clean Technology Education, daarvoor staan wij bij CleanTechPunt!

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • CleanTechAmbassadeur

    Breed vormende opleiding tot CleanTechAmbassadeur voor elke volwassene die geïnteresseerd is in een duurzamere wereld

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy