Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jackyland vzw

Adres
Brechtsebaan 154
2900 - Schoten

Oprichtingsjaar
2010

Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
033441367

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Jackyland vzw wil sociaal-culturele beleving en participatie bevorderen door het organiseren, omkaderen en ondersteunen van gemeenschapsvormende projecten en evenementen in Schoten en omstreken. Samen met lokale partners willen we een kwalitatief aanbod creëren dat niet steeds de norm volgt, maar altijd oog heeft voor duurzaamheid…

MISSIE

Jackyland vzw wil sociaal-culturele beleving en participatie bevorderen door het organiseren, omkaderen en ondersteunen van gemeenschapsvormende projecten en evenementen in Schoten en omstreken. Samen met lokale partners willen we een kwalitatief aanbod creëren dat niet steeds de norm volgt, maar altijd oog heeft voor duurzaamheid in de meest ruime betekenis, maatschappelijk engagement en diversiteit.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy