Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

de Plek vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE PLEK

Kleinschalige biologische zorgboerderij

Adres
Hanewijk, 44A
3118 - Rotselaar - Werchter

Oprichtingsjaar
2010

Milieu - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0472/451714

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Uitbouwen van een kleinschalig biologisch landbouwbedrijf waarbij de nadruk ligt op maximale betrokkenheid van de consument, verkoop dmv zelfoogst, hoevewinkel en/of pakketten. Aanbieden van zinvolle dagbesteding en vorming voor mensen met een handicap en mensen met een ondersteuningsnood vanuit de inclusie-gedachte. De Plek wil een…

MISSIE

Uitbouwen van een kleinschalig biologisch landbouwbedrijf waarbij de nadruk ligt op maximale betrokkenheid van de consument, verkoop dmv zelfoogst, hoevewinkel en/of pakketten. Aanbieden van zinvolle dagbesteding en vorming voor mensen met een handicap en mensen met een ondersteuningsnood vanuit de inclusie-gedachte. De Plek wil een laagdrempelige ontmoetingsplek zijn voor jong, oud, voor mensen met of zonder handicap en dit dmv de zelfoogsttuin en ook dmv het organiseren van workshops en kookevenementen omtrent duurzame voeding (met groenten en fruit uit eigen productie).

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy