Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gave Veste vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GAVE VESTE

Gave Veste brengt vluchtelingen in contact met mensen

Adres
Hanswijkstraat 9
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
2009

Huisvesting - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
015 680 522

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Gave Veste begeleid en ondersteund vluchtelingen in België door: - Buddy's te koppelen aan vluchtelingen, waardoor vluchtelingen integreren - Animatie aan te bieden aan vluchtelingen - Vakantiezomerkampen aan vluchtelingen kinderen/tieners - Moeder- en Kind weekend voor alleenstaande vluchtelingenmoeders met kinderen. - Maatschappelijke en juridische begeleiding…

MISSIE

Gave Veste begeleid en ondersteund vluchtelingen in België door: - Buddy's te koppelen aan vluchtelingen, waardoor vluchtelingen integreren - Animatie aan te bieden aan vluchtelingen - Vakantiezomerkampen aan vluchtelingen kinderen/tieners - Moeder- en Kind weekend voor alleenstaande vluchtelingenmoeders met kinderen. - Maatschappelijke en juridische begeleiding en tijdelijke opvang van dakloze asielzoekers, vluchtelingen en migranten om verblijfspapieren te verkrijgen. Daarnaast wil Gave Veste plaatselijke kerken, christelijke verenigingen en organisaties ondersteunen in hun chr. activiteiten onder asielzoekers, waardoor vluchtelingen integreren. Dit doet Gave Veste door het geven van voorlichting, toerusting en begeleiding. Gave Veste mobiliseert christenen zodat zij gastvrij kandidaat-vluchtelingen ontvangen in de christelijke gemeente.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Moeder en Kind weekend

    Alleenstaande vluchtelingenvrouwen met kinderen vormen een specifiek kwetsbare groep binnen de huidige vluchtelingenstroom. Een leven als alleenstaande ouder is bijzonder zwaar. Daarenboven hebben deze vrouwen vaak te maken met onzekerheid inzake hun asielprocedure, moeten ze een leven opbouwen in een andere cultuur en eveneens binnen…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy