Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ZORGHUIS OOSTENDE VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ZORGHUIS OOSTENDE

Een "bijna-als-thuis" huis voor mensen met kanker die tijdens hun behandeling geen of onvol…

Adres
Pater Pirelaan 5
8400 - Oostende

Oprichtingsjaar
2009

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
059 - 446 206

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Doel van dit sociale project is te voorzien in de opvang van alleenstaande mensen met kanker of voor wie de mantelzorg onvoldoende is en die nergens terecht kunnen tijdens de zwaarste periode van de behandeling met chemo, radio-therapie, ... (oncologische behandeling in het algemeen). In…

MISSIE

Doel van dit sociale project is te voorzien in de opvang van alleenstaande mensen met kanker of voor wie de mantelzorg onvoldoende is en die nergens terecht kunnen tijdens de zwaarste periode van de behandeling met chemo, radio-therapie, ... (oncologische behandeling in het algemeen). In dit 'bijna-als-thuis' huis wordt de gast opgevangen in een warme, menselijke omgeving waardoor hij of zij wat extra moed krijgt om de behandeling verder te doorstaan. Momenteel beschikt het Zorghuis over 3 eenpersoonskamers, netjes ingericht en voorzien van alle comfort (eigen douche, lavabo, toilet; eigen TV en overal Wifi). Het initiatief wordt volledig gedragen door veelal onbezoldigde vrijwilligers die 7 dagen op 7, dag en nacht, instaan voor de opvang, voeding, begeleiding, ... van deze lijdende alleenstaande medemens. De coördinatie en dagelijkse leiding worden verzekerd door een voltijdse, bezoldigde coördinator. Zij ontvangt graag nieuwe vrijwilligers ... Als niet-gesubsidieerd sociaal project zijn we dankbaar voor alle financiële steun. We leveren fiscale attesten af voor alle giften vanaf €40 per jaar.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Zorghuis Oostende is verhuisd naar een nieuw pand!

    Hoog tijd om onze gasten meer ruimte, comfort, hygiëne te bieden. O.a. dat hebben we vastgelegd in een actieplan voor de jaren 2015-2019. in maart 2017 zijn we verhuisd naar de overzijde van onze huidige locatie.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy