Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rafiki-Kivu

Adres
Rue du Culot 57
1380 - Lasne - Lasne-Chapelle-Saint-Lambert

Oprichtingsjaar
2022

Jongeren - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
026334475

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Opzetten, bevorderen en ondersteunen van de volgende duurzame ontwikkelingsprojecten ten behoeve van kansarme moeders en kinderen in het dorp Kanyunyi, Bukavu, DRCongo: - voedselhulp voor de meest behoeftige gezinnen ; - aanmoediging van het onderwijs aan jongeren door financiering van hun studies - hulp bij…

MISSIE

Opzetten, bevorderen en ondersteunen van de volgende duurzame ontwikkelingsprojecten ten behoeve van kansarme moeders en kinderen in het dorp Kanyunyi, Bukavu, DRCongo: - voedselhulp voor de meest behoeftige gezinnen ; - aanmoediging van het onderwijs aan jongeren door financiering van hun studies - hulp bij de ontwikkeling van gewassen en kleinveehouderij om ondervoeding te bestrijden; - hulp bij de bouw van scholen en medische centra.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Bouw van een kleuterschool

  Bouw van een gebouw voor een kleuterschool voor 150 kindere

  MEER

 • Steun voor onderwijs

  Financiering van het schoolgeld voor 120 leerlingen in het lager en 50 in het middelbaar onderwijs

  MEER

 • Voedselhulp

  Aankoop van een kudde geiten en steun voor groenteteelt door de distributie van zaden en klein landbouwmateriaal

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy