Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

E-volve

Adres
Oelegemsteenweg 94
2160 - Wommelgem

Oprichtingsjaar
2022

Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0494032522

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Vooruitstrevend en digitaal ondersteund secundair onderwijs aanbieden met zin om te leren! De bestaande leerdoelen vanuit het regulier onderwijs aangereikt op een andere manier. Zo hopen we bij te dragen aan het welzijn van alle participanten van de school, zowel leerkrachten, leerlingen, ouders, buurtbewoners, etc.…

MISSIE

Vooruitstrevend en digitaal ondersteund secundair onderwijs aanbieden met zin om te leren! De bestaande leerdoelen vanuit het regulier onderwijs aangereikt op een andere manier. Zo hopen we bij te dragen aan het welzijn van alle participanten van de school, zowel leerkrachten, leerlingen, ouders, buurtbewoners, etc. Een positievere SAMENleving creëren doe je bij de start, namelijk in het secundair onderwijs! HOE?! 1) We zetten tijdens het verwerven van kennis in op het aanleren van de juiste attitudes, zoals eigenaarschap, initiatief nemen, probleemoplossend denken, plannen en organiseren, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en leergierigheid. Korte periodes van kennisverwerving, waarna de leerlingen deze kennis toepassen in academische/bedrijfsgerichte projecten en zo deze kennis moeten toepassen in nieuwe contexten, zin krijgen in leren en actief kennis verwerven. 2) Leraren zijn coaches en werken samen met de leerlingen, waarbij iedereen leert van elkaar.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy