Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Coconuts

Making room with Madness

Adres
Gemeentestraat 144
3010 - Leuven - Kessel-Lo

Oprichtingsjaar
2022

Cultuur/patrimonium - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
0032 472 41 45 18

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Coconuts is een creatieve plek voor jongvolwassenen met een psychotische kwetsbaarheid die richting zoeken. We bieden hen ruimte om hun plaats in de maatschappij (opnieuw) te kunnen vinden en hun vitaliteit (opnieuw) te kunnen laten zien aan de hand van kunst, design en sociaal ondernemerschap.…

MISSIE

Coconuts is een creatieve plek voor jongvolwassenen met een psychotische kwetsbaarheid die richting zoeken. We bieden hen ruimte om hun plaats in de maatschappij (opnieuw) te kunnen vinden en hun vitaliteit (opnieuw) te kunnen laten zien aan de hand van kunst, design en sociaal ondernemerschap. Samen vormen we de redactie van een nieuw magazine 'Coconuts' en willen we bijdragen aan een inclusieve samenleving waar verbeelding zorgt voor verbinding.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy